Sziasztok!

Megjelent a Rome Total War : Remastered.
Nem hagyhattuk figyelmen kívül, az ezzel kapcsolatos kérdéseket és megkereséseke ezért elkezdtük fordítani.
A játék 2005ben kapott egy fordítást A Timur Lenk féle csapattól,az akkori tartalommal és szöveg környezettel szinkronizálva.
( Changes made after 04/07/2005 14:00:00 )
Most 2021-ben a Remastered verzió további 10.000 új sort kapott. Ezek a korábbi szövegektől független tartalmak, mivel a Remastered verzió egy erősen felújított és modernizált tartalommal és új játék mechanikával jelenik meg. Ezeket az új tartalmakat, a játék átláthatósága és élvezhetősége érdekében elkezdtünk szisztematikusan fordítani.
A Project a következők alapján fog működni.

Első, másod és harmad szintekre bontottuk a játékot.
Célunk az, hogy a játék az első szinten megkapja az alapvető szövegezést, a már meglévő 2005ös forditáson felül.

Minden más újabb rétegeket, folyamatában fogunk fordítani és rendszeres frissítésekkel fogjuk bővíteni, amit szokás szerint az oldalunkon fogunk megjelentetni.
Első megjelenésünk tartalmazni fogja a 2005ös fordítást amit a Remastered szövegtartalmával össze szinkronizáltunk és további kb. 30%-nyi új szövegtartalom kerül bele a csomagba.
A második lépcsőben javítások kerülnek kiadásra és teszteljük a lefagyások az esetleges összeomlások ellen.
A harmadik lépcsőben MOD csomagot készítünk belőle, hogy a Remastered saját MOD Managerével használhatóvá váljon, valamint folyamatosan a további tartalmakat fordítjuk és szinkronizáljuk bele a HU_Remastered csomagba.

Changelog: 2021. 05.08.
A játék fordítását elkezdtük tesztelni az esetleges összeomlásokra. Amíg nem tudjuk beleszuszakolni egy MOD csomagba (reméljük kapunk róla leírást) addig fájlcserés megoldással folyik a teszt.

Tesztelésben való részvétel:

Akik nagy biztonsággal kezelik a játék fájl rendszerét és nem kell két oldalas leírást mellékelnünk a működtetéséhez, azok jelentkezhetnek Béta tesztelőknek.
Írj nekünk, jelezd felénk, hogy kipróbálnád a fordítást és az esetleges hibákat észrevennéd, ezeket jeleznéd felénk.
Elküldjük a HU_Remastered 1.0 verzióját és várjuk visszajelzésedet, hogy minél hamarább a nagyközönség számára is felajánhasuk játszásra.

ÜDV. Yag és szabo15

5 thoughts on “

 1. Sziasztok !
  Egy időben annyira fanatikusan a fejembe vettem, hogy komolyan csinálom a Rome II magyarosítását de egy idő után beláttam, hogy túl nagy fába vágtam a fejszémet, így tudom mivel jár a fordítás.
  Nem tudom hányan vagytok akik komolyan foglalkoztak a fordításokkal és mennyi időtök van rá de nem lenne praktikus, hogy egyszerre 1 max 2 rész fordításával foglalkoztok ?
  Illetve ha felraktok egy friss magyarosítást a letöltés mellé nem tennétek egy dátumot a verziószámon kivül ?

  • Szia 2 en vagyunk a dátumot megbírom neked ígérni hogy oda fogom írni amikor rakom fel a javításokat de a másikba nem én döntök hanem Yag

 2. Szia Zoli!

  Akarsz róla komolyabban beszélni ? Nyitottam egy Discord csatornát ahol tudsz velünk beszélgetni és kérdezni vagy ha van jó ötleted akkor ott bővebben kifejteni.
  Ha van kedved és tényleg nyitott vagy, küldök egy meghivót 🙂

  Üdv. Yag.

 3. Sziasztok.

  Szívesen tesztelném a fordítást. (mostanában napi szinten játszok a remastered-el)
  Irtam emalit is az oldalon keresztül kb egy hete, de nem jött válasz.

  Köszi.
  Üdv : Smea

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük