Rome II

29 thoughts on “Rome II

 1. Üdv!
  Olyan problémám lenne hogy, letöltöttem a magyarítást innen. Bemásoltam a data mappába ahogy kell mégsem magyarítja a játékot. Korábban is mindig innen töltöttem le az aktuális frissítést, és nem volt gond. A játék eredeti, az összes DLC megvan hozzá. Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a választ.
  Tybee

 2. Sziasztok!

  Nekem is ugyan ez a problémám. Eredeti játék, Steames verzió. Az eredeti MOD-managerrel indítom a játékot, de full angol. (A mod managerben sem látom a magyarítást, bár az Attila-nál sem, és ott működik) Fent volt a régebbi magyarítás, amit ki töröltem, és a data mappába másoltam az újat, de semmi….. :/
  Köszi előre is a helpet!

  • Szia. Szerintem én is hasonlóan járhatam.Hosszú idő után elővettem a Rome II-t miután láttam frissült a magyaritás és nekem azután lett magyar hogy beléptem a játékba és a beállitásoknál alulról a 2.(modok) lehetőségre rá katintottam és be pipáltam mind a 2 dolgot.

  • Szia az oldalra felkerült egy ugy mond mod manager nélküli verzió azt csak be másolod a data-mapába és egyből magyarnak kell lennie

 3. Sziasztok.
  Nekem akkor lett magyar miután a játékon belül be pipáltam a beállitásokban alulról a 2.(modok) lehetőségnél mind a 2 -t.

  • Szia kösszi a választ fel lett rakva az oldalra egy mod-manager nélküli verzio is reméljük igy már mindenek jó lesz 🙂

 4. Sziasztok
  mióta kijött a játék azóta várok magyarosításra sajnos angolul nem tudok ne adjátok fel sokan próbálkoztak de eddig mind hiába

 5. Sziasztok!

  Láttam frissült a magyaritás nem rég, le is töltöttem /mind a két verziót megprobáltam külön-külön/ de a játék nem lett magyar 😐

  Eredeti steames verzióval- mod managerbe-be pipiálva, és mégsem. ötlet ?

  • Szia megint frissült a magyarítást nézd meg azzal hátha jó lesz de a mod manager nélküli verziónak mennie kell vele

 6. Sziasztok,

  sajnos nekem nem működik sehogy sem.
  Eredeti Steam verzió Rome 2 Empereor Edition.

  Bemásoltam a “RTW_II_HU_2.4.0_mov.pack” a
  \Steam\steamapps\common\Total War Rome II\data
  könyvtárba és nem megy.

  Próbáltam kipiálni a játékban a mod menüben a 2 lehetőséget az sem segített.

  Tudna valaki segíteni?

  Előre köszönöm.

 7. Sziasztok.Sajnos van egy problémám remélem tudtok segíteni.Letöltöm a magyarosítást ki akarom bontani a winrar-al de nem sikerül.Azt írja,hogy a művelet megszakadt.Előre is köszönöm a segítséget.

 8. Sziasztok.Sajnos amikor lemásolom a magyarosítást és ki szeretném bontani (winrar) a művelet megszakad.Tudna valaki segíteni?Előre is köszönöm.

 9. Nekem a mod nélküli működik, de úgy hogy a mod-ot bekapcsolom indításkor, és a kezdő képernyőn mind a két mod pipát beteszem, de utána jó. 🙂

 10. Sziasztok!

  Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt – eddig valahogy nem sikerült ráakadnom! Már végleg letettem róla, hogy a Roma 2-őt magyarul játszhatom, avval a régi fordÍtással próbálkoztam amit Ti is felhasználtatok a munka során. Sajnos az már gyakorlatilag használhatatlan és nem tudtam, hogy folytatódik a munka vele, máshol és mások által. Nem számít, hogy mikor lesz kész, nem kell az enciklopédia sem, csak a játékmenet legyen érthető ékes anyanyelvünkön! Nagyon köszönöm, hogy továbbviszitek és kitartást, jó munkát kívánok!

 11. Sziasztok!
  Miután letöltöttem magát a játékot le is szedtem azonnal a magyarosítást, ami az első indításnál tökéletesen működött, de a második indítás után se a mod manageres se az a nélküli magyarosítás nem működik.Tudna segíteni valaki ebben a problémában?Előre is köszönöm.

 12. Sziasztok! nekem sok szöveg nincs lefordítva a magyarításban kb a fele vagy több. És így nem annyira élvezhető. Ez másnak is ilyen vagy valami hiba van? (ertedeti steam-es verzió)

 13. Csak visszajelzés:
  Az alábbi ut verziót töltöttem le:
  Total War: Rome 2 – Emperor Edition v2.4.0.19534 + 17 DLCs + Multiplayer
  Telepítés után az utasításoknak megfelelően pipáltam mindkét opciót majd kiléptem. Ezt követően bemásoltam a szükséges filet, esetemben RTW_II_HU_2.4.0_mov.pack mivel nem streames verzióm van.
  Az eredmény pedig, hogy TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK. HATALMAS KÖSZI ÉRTE!

  Rendszer:
  win10
  i3 3220
  gtx660
  8gb
  2tb

 14. Csak egy kis észrevétel:
  Valószínűleg azért nem sikerül sokaknak a magyarosítás, mert nem teljesen egyértelmű, hogy a letöltött file-lal mit kell először tenni.
  KI KELL CSOMAGOLNI! Ugyanis ez egy tömörített file!

 15. Sziasztok!
  en most szedtem le steamrol leszedtem bemasoltam data mappaba elotte jatekbeallitasokban kipipaltam mindent de semmi sem tortent ugyanugy nemet.(kulfoldon vagyok) amugy sokkal bonyolultabbnak nez ki a jatek mint elso resze azt imadtam. valaszod elore is koszonom! szep napot

 16. Eredeti Steam verzió Rome 2 Empereor Edition.

  Bemásoltam a “RTW_II_HU_2.4.0_mov.pack” a
  \Steam\steamapps\common\Total War Rome II\data
  könyvtárba és nem megy.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük