Rome II

25 thoughts on “Rome II

 1. Üdv!
  Olyan problémám lenne hogy, letöltöttem a magyarítást innen. Bemásoltam a data mappába ahogy kell mégsem magyarítja a játékot. Korábban is mindig innen töltöttem le az aktuális frissítést, és nem volt gond. A játék eredeti, az összes DLC megvan hozzá. Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a választ.
  Tybee

 2. Sziasztok!

  Nekem is ugyan ez a problémám. Eredeti játék, Steames verzió. Az eredeti MOD-managerrel indítom a játékot, de full angol. (A mod managerben sem látom a magyarítást, bár az Attila-nál sem, és ott működik) Fent volt a régebbi magyarítás, amit ki töröltem, és a data mappába másoltam az újat, de semmi….. :/
  Köszi előre is a helpet!

  • Szia. Szerintem én is hasonlóan járhatam.Hosszú idő után elővettem a Rome II-t miután láttam frissült a magyaritás és nekem azután lett magyar hogy beléptem a játékba és a beállitásoknál alulról a 2.(modok) lehetőségre rá katintottam és be pipáltam mind a 2 dolgot.

  • Szia az oldalra felkerült egy ugy mond mod manager nélküli verzió azt csak be másolod a data-mapába és egyből magyarnak kell lennie

 3. Sziasztok.
  Nekem akkor lett magyar miután a játékon belül be pipáltam a beállitásokban alulról a 2.(modok) lehetőségnél mind a 2 -t.

  • Szia kösszi a választ fel lett rakva az oldalra egy mod-manager nélküli verzio is reméljük igy már mindenek jó lesz 🙂

 4. Sziasztok
  mióta kijött a játék azóta várok magyarosításra sajnos angolul nem tudok ne adjátok fel sokan próbálkoztak de eddig mind hiába

 5. Sziasztok!

  Láttam frissült a magyaritás nem rég, le is töltöttem /mind a két verziót megprobáltam külön-külön/ de a játék nem lett magyar 😐

  Eredeti steames verzióval- mod managerbe-be pipiálva, és mégsem. ötlet ?

  • Szia megint frissült a magyarítást nézd meg azzal hátha jó lesz de a mod manager nélküli verziónak mennie kell vele

 6. Sziasztok,

  sajnos nekem nem működik sehogy sem.
  Eredeti Steam verzió Rome 2 Empereor Edition.

  Bemásoltam a “RTW_II_HU_2.4.0_mov.pack” a
  \Steam\steamapps\common\Total War Rome II\data
  könyvtárba és nem megy.

  Próbáltam kipiálni a játékban a mod menüben a 2 lehetőséget az sem segített.

  Tudna valaki segíteni?

  Előre köszönöm.

 7. Sziasztok.Sajnos van egy problémám remélem tudtok segíteni.Letöltöm a magyarosítást ki akarom bontani a winrar-al de nem sikerül.Azt írja,hogy a művelet megszakadt.Előre is köszönöm a segítséget.

 8. Sziasztok.Sajnos amikor lemásolom a magyarosítást és ki szeretném bontani (winrar) a művelet megszakad.Tudna valaki segíteni?Előre is köszönöm.

 9. Nekem a mod nélküli működik, de úgy hogy a mod-ot bekapcsolom indításkor, és a kezdő képernyőn mind a két mod pipát beteszem, de utána jó. 🙂

 10. Sziasztok!

  Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt – eddig valahogy nem sikerült ráakadnom! Már végleg letettem róla, hogy a Roma 2-őt magyarul játszhatom, avval a régi fordÍtással próbálkoztam amit Ti is felhasználtatok a munka során. Sajnos az már gyakorlatilag használhatatlan és nem tudtam, hogy folytatódik a munka vele, máshol és mások által. Nem számít, hogy mikor lesz kész, nem kell az enciklopédia sem, csak a játékmenet legyen érthető ékes anyanyelvünkön! Nagyon köszönöm, hogy továbbviszitek és kitartást, jó munkát kívánok!

 11. Sziasztok!
  Miután letöltöttem magát a játékot le is szedtem azonnal a magyarosítást, ami az első indításnál tökéletesen működött, de a második indítás után se a mod manageres se az a nélküli magyarosítás nem működik.Tudna segíteni valaki ebben a problémában?Előre is köszönöm.

 12. Sziasztok! nekem sok szöveg nincs lefordítva a magyarításban kb a fele vagy több. És így nem annyira élvezhető. Ez másnak is ilyen vagy valami hiba van? (ertedeti steam-es verzió)

 13. Csak visszajelzés:
  Az alábbi ut verziót töltöttem le:
  Total War: Rome 2 – Emperor Edition v2.4.0.19534 + 17 DLCs + Multiplayer
  Telepítés után az utasításoknak megfelelően pipáltam mindkét opciót majd kiléptem. Ezt követően bemásoltam a szükséges filet, esetemben RTW_II_HU_2.4.0_mov.pack mivel nem streames verzióm van.
  Az eredmény pedig, hogy TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK. HATALMAS KÖSZI ÉRTE!

  Rendszer:
  win10
  i3 3220
  gtx660
  8gb
  2tb

 14. Csak egy kis észrevétel:
  Valószínűleg azért nem sikerül sokaknak a magyarosítás, mert nem teljesen egyértelmű, hogy a letöltött file-lal mit kell először tenni.
  KI KELL CSOMAGOLNI! Ugyanis ez egy tömörített file!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük