TROY

Ebben a legendás korban hősök járják a földet. Az egész világot megdöbbenti cselekedetével a merész Parisz, Trója hercege, mikor megszökteti Spárta gyönyörű királynőjét. Ahogy elhajóznak, Menelaosz király megátkozza a nevét és megesküszik, hogy hazahozza feleségét – bármi áron!

Az A Total War Saga: Troy tartalma:

• Amazons DLC

Jellemzők

MERÜLJ EL A GÖRÖG MITOLÓGIÁBAN

A Homérosz: Iliász románcban és vérontásban bővelkedő története ihlette A Total War Saga: TROY a trójai háború történelmi gyulladáspontjára fókuszál, úgy keltve életre a konfliktust, mint még soha.

ÉLD ÁT A TRÓJAI HÁBORÚT

Az A Total War Saga: TROY felfedezi ezt a legendás konfliktust a görögök és a trójaiak szemszögéből egyaránt, lehántva a mítosz és legenda rétegeit, hogy felfedje azokat a valóságokat, amik inspirálhatták őket.

VÁLASZD KI HŐSÖDET

Harcolj, hogy megvédd vagy meghódítsd Trója birodalmát a nyolc ikonikus hős egyikeként, mint a híres harcos Akhilleusz, a nemes védelmező Hektór, az önfejű herceg Parisz, vagy a bosszúszomjas Menelaosz király.

ÉPÍTS FEL EGY BRONZKORI BIRODALMAT

A Total War grandiózus, körökre osztott birodalommenedzselésének és látványos valós idejű ütközeteinek keverékével minden mozdulatod megfordíthatja a háború végkimenetelét. Építsd fel birodalmad stratégiával, államigazgatással, diplomáciával és totális háborúval, ahogy meghódítod a hatalmas és káprázatosan újraalkotott bronzkori mediterránt.

KÜZDJ MITIKUS EGYSÉGEKKEL

A görög mitológia közismert lényei által inspirált mitológiai egységeket hívhatsz segítségedre a csata hevében, köztük olyan harcosokat, melyek minotauruszra, küklopszra, óriásokra és kentaurokra emlékeztetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.